Snart fullbokat i Falkenberg

14.07.2023

Med en knapp månad kvar till vårt tredagarsbesök i Falkenberg finns det bara ett fåtal platser kvar innan det är fullbelagt på båda våra camper. 

 - Vi är naturligtvis väldigt glada över intresset och både hoppas och tror att vi även kommer fylla de de sista platserna, säger Mikael Hill som är ansvarig instruktör för de de tre dagarna i Kattegatthallen. 

Skills FLRBL Camp Pro jobbar med ett koncept med ett färre antal spelare per grupp än många andra läger. Man gör det i syfte att ge varje enskild deltagare så stor chans som möjligt till individuell utveckling. 

- Pro är vårt flaggskepp där vi har ett koncept som vi tror stenhårt på. Här vänder vi oss till innebandyspelare som vill ta nästa steg i sin utveckling. Vi utgår från matchsituationer och tränar på detaljnivå baserat på många års erfarenhet. Detta för att ge deltagarna fler verktyg att ta med sig hem arbeta med i sin hemmamiljö både på match och träning, fortsätter Hill. 

Som instruktörer kommer du förutom Micke Hill också träffa Francisco Haraldsson som med sin mångåriga erfarenhet från JAS och distriktslag är som klippt och skuren för uppdraget. Du som målvakt kommer träna under ledning av världsmästarmålvakten och årets målvakt i SSL säsongen 18/19, Amanda Hill, som kommer dela med sig av sina bästa tips. 

Dagen innan Pro, den 9:e augusti, genomförs Girls Only som är ett av få läger i landet som enbart vänder sig till tjejer. Mikael Hill berättar följande om bakgrunden till Girls Only. 
 

- När vår dotter växte upp fanns det inga läger som enbart vände sig till tjejer där man upplägget var anpassat efter tjejers behov och med instruktörer som samtidigt som dom delade med sig av sin kunskap också agerade som förebilder för deltagarna. Med Girls Only skapar vi ett sånt tillfälle och med Amanda och Amanda på plats så kommer deltagarna möta två tjejer som instruktörer med mångårig erfarenhet från SSL och landslag. 

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till de båda camperna men det börjar närma sig fullt. 

- På Girls Only finns det plats för tre målvakter och någon enstaka utespelare och på Pro är det också några platser kvar, avslutar Hill.