Vill du bli ambassadör för Skills FLRBL?

01.02.2024

Vi söker just nu efter en grupp spelare som vill vara med och sprida vårt budskap. För oss så är vikten av att vara en bra förebild med rätt attityd stor och vi vill att det skall vara viktigt även för dig. Vi är därför intresserade av att komma i kontakt med spelare som gör bra saker både på och utanför banan.

Att du är aktiv på sociala medier är något vi uppskattar. Vi värdesätter kvaliteten på ditt innehåll mer än hur många följare du har. Vi vill att din strävan efter att utvecklas och ditt inre driv skall märkas på utsidan.

Skulle du vara intresserad av att bli en del av oss så skickar du ett mail till info@skillsfloorball.se och berättar om dig själv och vad du skulle kunna bidra med för att sprida vårt budskap. Om du kan skicka med någon bild eller video så vore det toppen. Naturligtvis så skickar du med länkar till dina sociala kanaler (Instagram, You Tube, TikTok) så vi får chansen att kolla in dig. Du skall vara född 2011 eller tidigare och vi kommer vilja ha kontakt med dina målsmän för godkännande.

Vi kommer att plocka ut ett litet fåtal representanter som i motprestation kommer få till sig ett Skills FLRBL-kit med kläder (hoodie, t-shirt och vintermössa). 

Sista anmälan den 31:e mars.