Skills FLRBL Camp

ÖREBRO

I juni kommer Skills FLRBL ¨¨kommer till Örebro och ger dig som älskar innebandy en kanonstart på sommarlovet. Under tre dagar genomför vi vår uppskattade camp i Idrottshuset och med oss har vi den Örebrofostrade trion Emil Ruud, Malte och Emil Lundmark som kommer finnas med under campen för att dela med sig av sina bästa tips. 

Skills FLRBL Camp

Skills FLRBL Camp är ett dagläger där deltagarna under en fullspäckad dag jobbar där fokus på de tre träningspassen kommer bestå av moment där du får tips och råd på individnivå på hur du skall utvecklas som innebandyspelare i lagets olika roller.

Vi kommer också jobba med teknikutveckling, passningar, skott och rörelser med boll. Allt för att du ska få så mycket som möjligt att ta med dig hem. Både du som utespelare och målvakt kommer att tränas av instruktörer med erfarenheter som spelare och ledare från landslag och SSL.

Våra grupper består som mest av 20 utespelare och 6 målvakter. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 14-16 juni
Plats: Idrottshuset, Örebro
Åldersgrupp
14 juni - 2011-2012
15 juni - 2007-2008  
16 juni - 2009-2010 
Mat: Lunch och mellanmål ingår. 
Antal platser: Max 40 utespelare + 6 målvakter per åldersklass. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer). 

OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.
Camptröja och en vitamindryck från Latitude 65 ingår i deltagaravgiftenAnge storlek i anmälan.

Pris: 995 kr/person.