Elite Prospect Camp

VÄSTERVIK

I vårt nya campkoncept Elite Prospect Camp vänder vi oss till dig som kommit en bra bit på vägen i din utveckling som innebandyspelare. Vi kommer under tre dagar och sex innebandypass ge dig tips och råd som kommer öka chansen att ta nästa steg i din utveckling. Vår camp kommer hålla högsta kvalitet med dedikerade spelare och ett vasst upplägg. 

På plats i Bökensveds Sporthall, Västervik kommer du få chansen att träna under ledning av fd förbundskaptenen för svenska herrlandslaget, Mikael Hill, samt Emil Nilsen, IBF Falun och svenska landslaget. Träningsupplägget är baserat på deras erfarenheter av träning och spel på högsta nivå och vad som krävs för att ta sig dit. Kraven för att bli en högpresterande innebandyspelare har med åren blivit allt högre. Idag och i framtiden kommer det krävas att ha kunskap på detaljnivå om spelets olika delar. 

Vårt mål är att ge dig en bild över VARFÖR vi tänker som vi gör, HUR vi genomför varje moment och NÄR vi använder vad i matchsituation.

Som deltagare på Skills FLRBL Elite Prospect Camp förväntar vi oss att du kommer väl förberedd till campen och att du jobbar disciplinerat för att få med dig så mycket kunskap hem som möjligt.

Välkommen med din anmälan!

Swedish Floorball Open

Som deltagare på Elite Prospect Camp erbjuds du chansen att spela Swedish Floorball Open (SFO). I samarbete med SFO ställer vi två lag på banan i sommarens häftigaste utomhusturnering. Vi står för anmälningsavgiften och matchkläder. Du betalar deltagaravgiften på 250 kr.

En kompletterande intresseförfrågan kommer att skickas ut till dig som är anmäld per den 31 mars. Läs mer om SFO nedan.

INTRESSEANMÄLAN SKILLS FLRBL ELITE PROSPECT CAMP

Här kan du som målsman göra en intresseanmälan som vi sedan stämmer av med er. Du kan också tipsa oss om en spelare som gått under radarn för oss. Vi trycker ännu en gång på att vi vill ha med dig som brinner för innebandyn och som både älskar att träna och spela match.