Skills FLRBL CAMP

FALKENBERG

Skills FLRBL arrangerar sommarläger i Kattegatthallen, Falkenberg. Under tre dagar i augusti genomför vi tre läger, Basic, Pro och Girls Only där du som innebandyfantast får chansen att slipa på dina skills.

Skills FLRBL Camp - Basic

Skills FLRBL Camp Basic är lägret för dig som vill ha en dag fullmatad med innebandy på sommarlovet. Du får en heldag i Kattegatthallen där vi kommer gnugga Skills med tre innebandypass á 75 min samt ett rörlighetspass. Fokus kommer vara teknikutveckling där övningarnas inriktning kopplas till matcherna vi kommer spela. Förhoppningsvis kommer vi hinna med ett dopp i havet mellan träningarna.

Vi har 20 platser för utespelare och 4 för målvakter som sen fördelas på två grupper. 

Datum: 9 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2010-2012
Mat: Lunch och mellanmål ingår
Antal platser: 20 utespelare + 4 målvakter. Först till kvarn gäller.
Övrigt: Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 745 kr/person

Skills FLRBL Camp - Girls Only

Skills FLRBL Camp Girls Only är innebandylägret för tjejer som vill jobba extra med sin skills inför innebandysäsongen. På Girls Only får du en dag tillsammans med andra innebandyintresserade tjejer som är fullmatad med innebandy kombinerat med annat kul. Fokus kommer på träningarna kommer ligga på teknikutveckling där vi ger dig tips och råd på individnivå för att du ska få så mycket som möjligt att ta med dig hem. Förutom innebandyn så kommer vi ha lite roliga tävlingar med priser från Skills FLRBL och våra leverantörer. Naturligtvis hoppas vi på fint väder så vi kan ta ett dopp i havet mellan träningarna.

Vi har 20 platser för utespelare och 4 för målvakter.

Datum: 9 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2007-2010
Mat: Lunch och mellanmål ingår
Antal platser: 20 utespelare + 2 målvakter. Först till kvarn gäller.
Övrigt: Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 745 kr/person (Du som anmäler dig till Skills FLRBL Camp Pro betalar 400 kr för Girls Only och erhåller en camptröja totalt för båda camperna)


Skills FLRBL Camp - Pro

Skills Camp Pro är ett dagläger där vi under två dagar jobbar med Basic Skills som innebär att du lär dig förmågan att genomföra flera moment och aktioner efter varandra för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation.

Vi har endast 20 platser för utespelare och 4 för målvakter som sen fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 10-11 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2007-2009
Mat: Lunch ingår båda dagarna
Antal platser: Endast 20 utespelare + 4 målvakter. Först till kvarn gäller.
Övrigt: Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan. 

Pris: 1795 kr/person

* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 1 augusti 2023 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.