Skills FLRBL CAMP

FALKENBERG

Skills FLRBL återvänder till Falkenberg och Kattegatthallen i augusti för en repris på succén från 2023. Under tre dagar i augusti genomför vi två separata läger, Skills FLRBL Camp  och Girls Only där du som deltagare får chansen att slipa på ditt spel inför den stundande säsongen. 

Du som tjej har chansen att få en rejäl dos med träning över samtliga tre dagar till ett rabatterat pris. Anmäler du dig till båda lägren och får du ett rabatterat pris på deltagaravgiften till Skills FLRBL Camp den 7 augusti.


Skills FLRBL Camp 

Skills Camp är daglägret där du som deltagare under en fullspäckad dag får jobba med grunderna i spelet vilket innebär att du får tips och råd på hur du kan utveckla förmågan att genomföra flera moment och aktioner efter varandra för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation.

Vi har endast 30 platser för utespelare och 4 för målvakter som sen fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 7 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2008-2012
Mat: Lunch och mellanmål ingår.
Antal platser: Endast 30 utespelare + 4 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp  erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden kommer får du 15% på Klubbhusets sortiment (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).

 OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan. 

Pris: 945 kr/person


Skills FLRBL Camp - Girls Only

Girls Only är innebandylägret för tjejer som vill jobba extra med sitt spel inför den kommande innebandysäsongen. På Girls Only får du två fullmatade dagar med innebandy tillsammans med andra innebandyintresserade tjejer.

Fokus på träningspassen kommer ligga på teknikutveckling där du kommer få tips och råd på individnivå för att du ska få så mycket som möjligt att ta med dig hem. Både du som utespelare och målvakt kommer att tränas av instruktörer med erfarenheter som spelare eller ledare från landslag och SSL.

Förutom innebandyn så kommer vi ha lite roliga tävlingar med priser från Skills FLRBL och våra leverantörer. I år hoppas vi vädret är med oss så vi kan ta ett dopp i havet mellan träningarna.

Datum: 8-9 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2007-2011
Mat: Lunch ingår båda dagarna.
Antal platser: 30 utespelare + 4 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Girls Only erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden kommer får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).

OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig. 

Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 1845 kr/person (Du som också anmäler dig till Skills FLRBL Camp betalar endast 500 kr för deltagande den 7 augusti. Du erhåller en camptröja totalt för båda camperna)

* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 1 augusti 2024 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.