Skills FLRBL CAMP

FALKENBERG

Skills FLRBL arrangerar sommarläger i Kattegatthallen, Falkenberg. Under tre dagar i augusti genomför vi två separata läger, Skills FLRBL Camp Pro och Girls Only där du som innebandyfantast får chansen att slipa på dina skills. För de tjejer som vill ha en rejäl dos med träning så finns det möjlighet att delta på båda lägren och då erhålla rabatt på Girls Only.


Skills FLRBL Camp - Girls Only

Girls Only är innebandylägret för tjejer som vill jobba extra med sin skills inför innebandysäsongen. På Girls Only får du en dag fullmatad med innebandy tillsammans med andra innebandyintresserade tjejer.

Fokus på träningspassen kommer ligga på teknikutveckling där vi ger dig tips och råd på individnivå för att du ska få så mycket som möjligt att ta med dig hem.

Du kommer att tränas av instruktörer med erfarenheter som spelare och ledare från landslag och SSL.

Förutom innebandyn så kommer vi ha lite roliga tävlingar med priser från Skills FLRBL och våra leverantörer. Naturligtvis hoppas vi på fint väder så vi kan ta ett dopp i havet mellan träningarna.

Pris för deltagande är 745 kr/person där en camptröja, lunch och mellanmål ingår i priset. Är du anmäld till Skills FLRBL Camp Pro så betalar du endast 400 kr för att komplettera med Girls Only.

Vi har 20 platser för utespelare och 4 för målvakter.

Datum: 9 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2007-2010
Mat: Lunch och mellanmål ingår
Antal platser: 20 utespelare + 2 målvakter. Först till kvarn gäller.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp Girls Only erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden kommer får du 15% på Klubbhusets ordinarie sortiment, ej Rea eller andra kampanjer. OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig . 
Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 745 kr/person (Du som anmäler dig till Skills FLRBL Camp Pro betalar 400 kr för Girls Only och erhåller en camptröja totalt för båda camperna)


Skills FLRBL Camp - Pro

Skills Camp Pro är ett dagläger där vi under två dagar jobbar med Basic Skills som innebär att du lär dig förmågan att genomföra flera moment och aktioner efter varandra för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation.

Vi har endast 20 platser för utespelare och 4 för målvakter som sen fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 10-11 Augusti
Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Åldersgrupp: 2007-2009
Mat: Lunch ingår båda dagarna
Antal platser: Endast 20 utespelare + 4 målvakter. Först till kvarn gäller.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp Pro erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden kommer får du 15% på Klubbhusets ordinarie sortiment, ej Rea eller andra kampanjer. OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.
Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan. 

Pris: 1795 kr/person

* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 1 augusti 2023 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.