Campens instruktörer

VÄSTERVIK

Emil Nilsen

En komplett innebandyspelare som är lika bra i båda ändarna av banan. Så kan man kortfattat beskriva Emil Nilsen som innebandyspelare. En spelare som aldrig lämnar något åt slumpen varken på eller utanför banan och som är en fin förebild för alla unga innebandyspelare.

Meriter:
26 A-landskamper, 10 U19
7 SSL-säsonger, 60 mål + 72 assist
2 SSL-slutspel, 6 mål + 3 assist
1 SM-guld, 1 Svenska Cupen-mästare, 1 Champions Cup-mästare

Micke Hill

Grundare av Skills FLRBL och en av landets mest erfarna tränare. 11 säsonger i SSL och 4 år som förbundskapten för det svenska herrlandslaget väger tungt på meritlistan. Titeln som årets tränare i SSL säsongen 13/14 och ansvarig för Svenska Innebandyförbundets talangutvecklingsprogram, Guldsteget, under 5 år sticker också ut.

Moa Jakobsson

Forward som till vardags spelar innebandy i IBF Faluns SSL-lag. Har Westerviks IBK som sin moderklubb där hon spelade under sin uppväxt innan det blev flytt till Jönköping och spel i Hovslätts IK 2015 som sen ledde till en övergång till JIK 2016.

Meriter:
7 SSL-säsonger, 71 mål + 84 assist
3 SSL-slutspel, 7 mål + 4 assist
3 SDF-SM med Småland

Francisco "Frallan" Haraldsson

Tränare i allsvenska Fagerhult Habo IB. Har under många år verkat i Jönköpings IKs ungdomsverksamhet och då framförallt på juniorlagsnivå. Har också varit delaktig i distriktslagsverksamheten i Smålands IBF med ett SM-guld i F16 säsongen 22/23 som främsta merit.