Om oss

FÖR SPELARE - TRÄNARE - LAG

Skills FLRBL - Din innebandycoach

Skills Floorball (FLRBL) grundades i början av 2023 och är helt nya på marknaden. Vi som driver företaget är dock allt annat än nybörjare i branschen. Vårt mål är att skapa ett kvalitativt konsultföretag inom innebandy som tillhandahåller experttjänster till spelare, tränare och lag.‍

Vi börjar från grunden och startar i liten skala för att kunna erbjuda dig som aktiv eller tränare bra kvalitet på våra produkter. 

Vår erfarenhet tillsammans med vår passion för detaljer ger oss en hög nivå av kunskap på hur man kan utveckla sig på individnivå och ta steget för att bli eller vara den som fostrar nästa generations innebandyspelare. 

VÅR FILOSOFI

Varje gång du genomför ett träningspass på egen hand så är det en investering i dig själv. Samma sak gäller för dig som tränare.

Varje timme, varje minut oavsett om det handlar om fysisk träning eller teknikträning kommer att påverka dina innebandykunskaper ute på plan eller i rollen som tränare.

Vi finns här för att ge dig verktyg att jobba med och motivera dig i din fortsatta utveckling som innebandyspelare eller tränare.