Läger

Din chans att vässa ditt spel

Läger

Huvudfokus på våra dagläger är individuell utveckling. Du som deltagare får ta del av ett träningsupplägg där du får tips och råd på hur du kan utvecklas både i anfall- och försvarsspel.

I vårt upplägg arbetar vi med grupper som har ett begränsat antal deltagare för att du ska få möjlighet att ta till dig momenten och få feedback på träningspassen.

EMIL NILSEN FLRBL CAMP Västervik


I sommar besöker vi Västervik under tre dagar premiären av Emil Nilsen FLRBL Camp. Campen genomförs den 30  juni till 2 juli och vi kommer presentera tre glödheta dagar med innebandy och annat kul.

SKILLS FLRBL CAMP Falkenberg


Den 7-9 augusti kommer vi tillbaka till Falkenberg. Vi hoppas på tre fina dagar i Kattegatthallen med er deltagare.

SKILLS FLRBL CAMP Vänersborg


Vänersborg är en av våra nya orter för året. Vi kommer besöka staden vid Vänerns sydvästra strand vid två tillfällen. Först dyker vi upp 15-16 augusti och kör Skills FLRBL Camp Pro för att sen komma tillbaka när det närmar sig seriestart i början av oktober för Skills FLRBL Camp.

Jemtland Innebandy Summercamp


Skills FLRBL besöker Östersund där vi i samarbete med Jemtland Innebandy genomför klubbens Summercamp.

SKILLS FLRBL CAMP Värnamo

I höst kommer vi tillbaka till Park Arena, Värnamo. Den 19:e september är det studiedag i skolan och då passar vi på att genomföra vår endagarscamp. Du som är född 2012-2014 är välkommen att anmäla.

SKILLS FLRBL CAMP Sävsjö


När vi under förra året besökte Sävsjö så visade det sig att vi kom till ett område där innebandyn är enormt stark. Deltagare från stora delar av det småländska höglandet dök upp och vi hade fantastiska dagar tillsammans. Vi ser fram emot en repris den 25 september.