Emil Nilsen FLRBL Camp 

VÄSTERVIK

I sommar intar Skills FLRBL ¨¨Västervik under tre dagar i nya kläder. Vistelsen blir startskottet för samarbetet med vår egna landslagsspelare, Emil Nilsen. Campen genomförs den 30:e juni till den 2:e juli och du som innebandyälskare kommer få ta del av tre glödheta dagar med innebandy och annat kul. 

Vi inleder den 30:e juni där vi under dag bjuder in de lite yngre lirarna att anmäla sig för att sen växla över till vår tvådagarscamp den 1-2:e juli där vi för första gången kommer erbjuda ett övernattning som alternativ. Vid båda camperna får du som deltagare chansen att slipa på ditt spel  inför den stundande säsongen. Du kommer naturligtvis tränas av Emil ute på planen tillsammans med ett par andra skarpa profiler med meriter från landslag och SSL.

Förutom träning och mat så får du också en t-shirt i funktionsmaterial, en grepplinda samt en rabattkod hos Klubbhuset i anmälningsavgiften.

Emil Nilsen FLRBL Camp

Det här är ett dagläger där deltagarna under en fullspäckad dag jobbar med grunderna i spelet vilket innebär att du lär dig förmågan att genomföra flera moment och aktioner efter varandra för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation.

Vi har 40 platser för utespelare och 8 målvaktsplatser som sedan fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 30 juni 
Plats: Bökensveds Sporthall, Västervik
Åldersgrupp: 2012-2015
Mat: Lunch och mellanmål ingår.
Antal platser: 40 utespelare + 8 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda
Övrigt: När du anmäler dig till Emil Nilsen FLRBL Camp erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer). 

 OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja och en grepplinda ingår i anmälningsavgiften. Ange storlek på tröja i anmälan.

Pris: 1095 kr/person. 

Emil Nilsen FLRBL Camp Pro

Emil Nilsen FLRBL Camp Pro är innebandylägret för spelare som vill jobba extra med sitt spel för att ta nästa steg i sin utveckling. På Pro-camp får du två fullmatade dagar med innebandy tillsammans med andra innebandyintresserade deltagare.

Fokus på de 5 träningspassen kommer bestå av moment där vi ger dig tips och råd på individnivå för hur du skall utvecklas som innebandyspelare i lagets olika roller. Vi kommer också jobba med teknikutveckling, passningar, skott och rörelser med boll. Allt för att du ska få så mycket som möjligt att ta med dig hem. Både du som utespelare och målvakt kommer att tränas av instruktörer med erfarenheter som spelare och ledare från landslag och SSL.

Förutom innebandyn så kommer vi ha lite roliga tävlingar med priser från Skills FLRBL och våra leverantörer. 

Datum: 1-2 Juli
Plats: Bökensveds Sporthall, Västervik
Åldersgrupp: 2008-2011
Mat: Lunch och mellanmål ingår båda dagarna. Middag serveras första dagen och frukost ingår för de som övernattar.
Övernattning: Sker på hårt underlag.
Antal platser: 30 utespelare + 6 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Emil Nilsen FLRBL Camp Pro erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).

OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja, en vitamindryck från Latitude 65 och en grepplinda ingår i anmälningsavgiften. Ange storlek på tröjan i anmälan.

För de övernattande deltagarna kommer det anordnas en kvällsaktivitet. Mer info om detta kommer under våren.

Pris

Utan övernattning - 2095 kr/person 
Med övernattning - 2695 kr/person

* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 18 juni 2024 (sista datum för avanmälan) betalas del av deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vi behåller halva deltagaravgiften i administrationsavgift och för våra utlägg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.