Gott Nytt År

04.01.2024

2023 har blivit 2024 och innebandyåret har kört igång med en rejäl rivstart. Vi har redan hunnit se ett antal rafflande matcher i herrarnas SSL som i veckan kompletteras med en av årets höjdare när SDF-SM i Umeå. Samtidigt spelas två av innebandyvärldens giganter när det gäller ungsdomcuper parallellt med varandra när Gothias Cup genomförs i Göteborg och Storvretacupen spelas i Uppsala.

Verksamheten i Skills FLRBL har också den kickat igång från start och under årets första dagar har vi hunnit med att genomföra en tematräningsdag i Värnamo och ett individuellt träningspass i Nyhemshallen, Mullsjö och mer kommer framöver. 

När vi blickar tillbaka så summerar så kan vi se tillbaka på ett mycket lyckat första verksamhetsår. Responsen vi fått från er som anlitat oss eller som deltagit i någon av våra aktiviteter har varit överväldigande och gett oss mängder med energi till att fortsätta utveckla vårt koncept och det kommer märkas av under 2024. 

Vi vill vara din medspelare oavsett om du är spelare, tränare eller ansvarig för ett verksamhetsområde i din förening och vi kommer presentera nyheter i form av camper på nya orter, helt nya träningspaket och några förändringar på befintliga paket som skall vara till det bättre för dig som vill anlita oss. Du kommer kunna ta del av dessa nyheter under januari.

Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga gällande er verksamhet och om vi har verktyg för att hjälpa er att utvecklas.

Gott Nytt År!

Skills FLRBL