Innebandyläger i Västervik

06.06.2024

Sommarlovet närmar sig med stormsteg och vi ser fram emot en härlig sommar med mycket sol och bad. Vi lägger väl också till att vi ser fram emot innebandyn i sommar. 

Förutom eventuell träning på hemmaplan så är ju sommaren också högsäsong för att delta på innebandyläger eller kanske till och med en utomhuscup. 

Vi på Skills FLRBL startar upp vår lägersommar i Västervik där vi från den 30/6 - 2/7 genomför Emil Nilsen FLRBL Camp i Bökensveds Sporthall. Campen genomförs i två olika tappningar där tjejer och killar födda 2012-2015 inleder den 30/6 innan gänget med födda 2008-2011 intar Sporthallen den 1-2/7. 

Det kommer bli tre kanondagar där du bland annat kommer få träna under ledning av IBF Faluns stjärnback, Emil Nilsen och Västerviksbördiga Moa Jakobsson som också hon representerar IBF Falun i SSL. Vi kommer också få besök av U19-landslagsstjärnan, Vilgot Kronstrand, som till vardags spelar i Hovslätts IK. 

Vår camp är upptakten till en vecka fylld med innebandy i en av landets vackraste sommarstäder. Efter vi sagt hejdå så tar Swedish Floorball Open över med sin klassiska utomhusturnering på Hamnplan i centrala Västervik. 

Som du förstår så är det Västervik du som innebandyintresserad skall besöka i sommar. Anmäl dig idag innan det är försent. 

Bra anledningar till att delta på en innebandycamp

Innebandycamp på sommaren är en fantastisk möjlighet för unga spelare att förbättra sina färdigheter, bygga vänskapsband och ha kul i en miljö som både är utmanande och som ger dig vägledning. Som förälder kanske man undrar om ett innebandycamp är rätt val för ditt barn. Nedan beskriver vi några av de fördelar som vi vill lyfta fram när det gäller vår campverksamhet och vad vi kan vara behjälpliga med för att både inspirera ditt barn till att fortsätta med sin innebandy men också vikten att vi har roligt tillsammans.

- En av de främsta fördelarna med att gå på ett innebandycamp är möjligheten att få högkvalitativ coachning och undervisning. Våra instruktörer på Skills FLRBL är erfarna och kunniga i alla aspekter av spelet, från klubba och boll till lagarbete och fysiska färdigheter. -  - Våra camper är utformade för att ge spelare möjlighet att lära sig och öva på nya färdigheter under överseende av våra instruktörer som är där både för att stötta och vägleda.
- Att delta på en innebandycamp kan också ge unga spelare värdefulla sociala kontakter med kompisar som man har med sig resten av livet. Hos oss på Skills FLRBL och Emil Nilsen FLRBL Camp prioriterar vi att bygga en positiv och stödjande lagmiljö, där spelare kan få nya vänner. 

Utöver dessa fördelar kan ett innebandycamp också ge unga spelare uppslag för nya idéer och perspektiv på spelet. De camper som vi på Skills FLRBL arrangerar innehåller en mängd olika övningar, spel och tekniker från olika bakgrunder, vilket ger spelarna en väl avrundad och mångsidig inlärningsupplevelse. 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra innebandycamper och hur vi kan hjälpa ditt barn att nå sina innebandymål.

Läger