Latitude 65 ny samarbetspartner

20.03.2024

Vi är glada att kunna presentera Latitude 65 som vår nya samarbetspartner. Latitude 65 som har sin hemvist i norrländska Jörn kommer att bistå vår verksamhet med sin populära vitamindryck.

- Det känns väldigt roligt att kunna presentera Latitude 65 som en del av vårt paket, kommenterar Mikael Hill från Skills FLRBL överenskommelsen. Med sitt säte i norrländska Jörn så har man som mål att hemkommunen skall sätta sin prägel på deras produkter och symbolisera livskvalité och äkthet precis som den norrländska naturen. Här finns stora paralleller att dra mellan vad vi vill stå för i verksamhet. 

Samarbetet kommer omfatta de populära vitamindryckerna som finns i sortimentet hos Latitude 65. I dagsläget finns den i fem olika smaker och är både fri från socker och koffein vilket gör att den inte har någon åldersgräns.

- Att det skall vara socker- och koffeinfritt var en självklarhet för oss, fortsätter Hill. Det här är en produkt som passar bra som en törstsläckare t ex efter en träning. Våra deltagare som anmäler sig till Pro-camperna kommer att få en vitamindryck i samband med campen. Först tillfälle blir i samband med Emil Nilsen FLRBL Camp i Västervik, avslutar Hill.