Målvakter med fredagsfeeling i Falkenberg

10.06.2024

Det blev en intensiv dag i Kattegatthallen när Skills FLRBL kom på besök för att genomföra sin konceptdag, TEMA:Målvakt. Femton förväntsfulla målvakter hade anmält sig till en heldag där de delades upp i två grupper och drillades av Tobias Möller samt Amanda och Mikael Hill. Under fredagen den 7:e juni han man med att köra ett teoripass, ett fyspass samt två praktikpass i den sommarvarma hallen.

- Vi är väldigt nöjda med dagen och känslan är att deltagarna är det också, sa Amanda Hill efter att lugnet lag sig i Kattegatthallen. Vårt grundkonceptet börjar bli väl inkört där vi hittat en bra modell som vi är trygga med. Sen strävar vi naturligtvis efter utveckling och att bli bättre och bättre genom att utvärdera oss själva och slipa på upplägget. Poängen är att alla skall kunna delta och att alla, oavsett ålder eller nivå man spelar på, skall känna att dom får med sig något hem att jobba vidare med. 

Bland deltagarna var det också positiva tongångar.

- Jag tyckte om upplägget oerhört mycket med all individuell tid och feedback som instruktörerna gav oss, berättade Sven-Hälge Johansson. Med tanke på vilken injektion det gav mitt egna målvaktsspel så hoppas jag kunna vara med fler gånger. Att få hjälp med grunder i spelet så som positionering var väldigt givande men också att få dela erfarenheter med de andra målvakterna och få ta del av deras tankar var väldigt givande. Ni satte en guldkant på dagen för oss alla.

Är du eller din förening intresserade av att anlita oss för att komma till din klubb så ta kontakt med oss via info@skillsfloorball.se

Du kan också läsa mer på hemsidan under avdelningen För spelare.