Skills FLRBL Camp i samarbete med Falkenbergs IBK

03.03.2023

Innebandyläger i Falkenberg sommaren 2023

Skills FLRBL är mycket glada att presentera ett partnerskap med Falkenbergs IBK som innebär att man tillsammans arrangerar Skills FLRBL Camp Falkenberg i Kattegatthallen sommaren 2023. 


Campen är ett dagläger som kommer gå av stapeln vecka 32, 9-11:e augusti. Det kommer erbjudas två olika upplägg, Basic och Pro, där spelare födda 2007-2012 är välkomna att delta.

Målet med partnerskapet är att tillsammans skapa en camp för ungdomar i regionen som skall tilltala alla innebandyspelare i de aktuella åldersgrupperna.

- När vi fick förfrågan om ett samarrangemang och det tänkta upplägget presenterat för oss så kändes det helt rätt för vår del, kommenterar Staffan Sjöberg från Falkenbergs IBK. Att kunna erbjuda våra medlemmar och övriga innebandyspelande ungdomar i regionen ett sådant här upplägg där man bland annat får träna under ledning av vår före detta förbundskapten känns väldigt bra. Vi har också en förhoppning om att Falkenbergs sommargäster får upp ögonen för detta och att vi kan locka till oss deltagare därifrån. 

- Vi är verkligen näjda med samarbetet som vi hittat tillsammans med Falkenbergs IBK, kommenterar Mikael Hill från Skills FLRBL. Vi är ett nybildat bolag men erfarenheterna från innebandyn är stor och vi är övertygade om att vårt koncept kommer bli slagkraftigt och att deltagarna kommer bli nöjda med innehållet. Vi ser redan nu fram emot att få träffa alla innebandyintresserade ungdomar i regionen i augusti. 

Skills FLRBL Camp - Basic
Födda 2010-2012
9 Augusti

Skills FLRBL Camp - Pro
Födda 2007-2009
10-11 Augusti

Frågor besvaras av:

Falkenbergs IBK
Staffan Sjöberg
072-7660516

Skills Floorball 
Mikael Hill
070-5918892