Skills FLRBL utökar med ytterligare toppnamn

12.02.2024

Skills FLRBL expanderar och man gör det genom att rekrytera ett riktigt toppnamn som instruktör. Andreas Lundmark med meriter från både dam- och herrlandslaget kommer ge Skills FLRBL både en ny dimension men också öka vår radie för hur många vi kan nå ut till.

- Det här känns fantastiskt bra, kommenterar Lundmark uppdraget. Den här typen av upplägg passar mig som handen i handsken. Jag brinner för sporten och att få jobba med individuell utveckling av unga spelare är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag behövde väldigt kort betänketid när jag fick frågan av Micke.

Rekryteringen av Lundmark innebär som redan nämnts att Skills FLRBLs koncept kommer nå ut till fler unga lirare i landet vilket Micke Hill har följande att berätta om.

- Att få in Andreas i vårt team med all den kompetens och erfarenhet han besitter är något som kommer göra att vårt koncept tar ett par steg framåt. Vi har känt varandra i många år och kan varandra utan och innan sen tiden tillsammans i landslaget. Första gången vi träffades var i samband med X3M Summercamp som drevs av det som idag är Klubbhuset för cirka 20 år sen. Vi kom bra överens direkt och pratade många gånger om att jobba tillsammans. Det förverkligades under åren med landslaget det var då det verkligen gick upp för mig hur skicklig Andreas är på att se och utveckla individer. Tanken är att Andreas skall utveckla vår verksamhet i Svealand och bygga upp ett nätverk med klubbar som vill ha besök av Skills FLRBL Camp på sin hemmaplan. Han kommer naturligtvis också vara bokningsbar för individuella träningspass plus att vi har en nyhet som vi kommer släppa över hela vårt upptagningsområde inom kort.


Fakta om Andreas Lundmark

Tidigare uppdrag i urval: 

Förbundskapten Svenska damlandslaget 2014-2017
Assisterande förbundskapten Svenska herrlandslaget 2017-2020
Huvudtränare IBF Falun