Skills FLRBL Camp

VÄRNAMO


I samarbete med Värnamo IK arrangeras Skills FLRBL Camp Winter Edt. i Värnamo den 28/12 2023.

Campen kommer att hållas i nybyggda Park Arena i Värnamo där du kommer få de allra bästa förutsättningarna att vara en del av ett högkvalitativt läger.

När du anmäler dig är du med i utlottningen av ett presentkort hos vår samarbetspartner Klubbhuset med ett värde på 300 kr.

Skills FLRBL Camp Winter Edt.

Skills FLRBL Camp är ett dagläger där vi under en dag jobbar med utveckling av teknik och spelförståelse. Du får tips på hur du kan agera för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation. Programmet är består av 3 innebandypass, fyspass och teori så vi rekommenderar att du kommer väl förberedd.

Vi har endast 20 platser för utespelare och 4 för målvakter som sen fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 28:e december
Plats: Park Arena, Värnamo
Åldersgrupp: 2007-2010
Mat: Lunch och mellanmål på eftermiddagen ingår.
Antal platser: Endast 20 utespelare + 4 målvakter. Först till kvarn gäller.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden kommer får du 15% på Klubbhusets ordinarie sortiment, ej Rea eller andra kampanjer. OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.
Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 895 kr/person

* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 1 augusti 2023 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.