Skills FLRBL Camp

VÄRNAMO


I samarbete med Värnamo IK arrangeras Skills FLRBL Camp i Värnamo för andra året i rad. Återigen besöker vi Värnamo vid två tillfällen där första tillfället är den 19/9 då vi träffar ungdomar födda 2012-2014 för att sen komma tillbaka den 1/11 2024 och då träffa åldersgruppen 2008-2011.

Campen kommer att hållas i nya och fräscha Park Arena där du kommer få de allra bästa förutsättningarna att vara en del av ett högkvalitativt läger.

Skills FLRBL Camp

Skills Camp är daglägret där du som deltagare under en fullspäckad dag får jobba med grunderna i spelet vilket innebär att du får tips och råd på hur du kan utveckla förmågan att genomföra flera moment och aktioner efter varandra för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation. 

Datum: 19 September
Plats: Park Arena, Värnamo
Åldersgrupp: 2012-2014
Mat: Lunch och mellanmål ingår.
Antal platser: Endast 40 utespelare + 4 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden kommer får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).

OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 945 kr/person 

Skills FLRBL Camp Pro

Skills FLRBL Camp Pro är innebandylägret för något äldre spelare som vill jobba extra med sitt spel för att ta nästa steg i sin utveckling. På Skills FLRBL Camp Pro får du under en fullmatad dag jobba med grunderna i ditt spel tillsammans med andra innebandyintresserade deltagare och under överseende av våra instruktörer

Fokus på träningspassen kommer ligga på teknikutveckling där vi ger dig tips och råd på individnivå för att du ska få så mycket som möjligt att ta med dig hem. Både du som utespelare och målvakt kommer att tränas av instruktörer med erfarenheter som spelare och ledare från landslag och SSL.

Förutom innebandyn så kommer vi ha lite roliga tävlingar med priser från Skills FLRBL och våra leverantörer.

Datum: 1 November
Plats: Park Arena, Värnamo
Åldersgrupp: 2008-2011
Mat: Lunch och mellanmål ingår.
Antal platser: 40 utespelare + 4 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp Pro erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).
OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 945 kr/person 

* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 19 oktober 2024 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.