Skills FLRBL Camp

SÄVSJÖ

Skills FLRBL ¨¨återvänder till Sävsjö för en repris på succén från 2023. I september genomför vi Skills FLRBL Camp i Sävsjö Sporthall. På Skills FLRBL Camp får du som deltagare chansen att slipa på ditt spel inför den stundande säsongen.

Skills Camp är daglägret där du som deltagare under en fullspäckad dag får jobba med grunderna i spelet vilket innebär att du får tips och råd på hur du kan utveckla förmågan att genomföra flera moment och aktioner efter varandra för att bli mer effektiv ute på planen i matchsituation.

Vi har endast 40 platser för utespelare och 6 för målvakter som sen fördelas på två grupper. Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt deltagarna.

Datum: 25 September
Plats: Sävsjö Sporthall
Åldersgrupp: 2011-2013
Mat: Lunch och mellanmål ingår.
Antal platser: Endast 40 utespelare + 6 målvakter. Din plats är garanterad när din betalning är oss tillhanda.
Övrigt: När du anmäler dig till Skills FLRBL Camp erhåller du en unik rabattkod hos Klubbhuset. Med koden kommer får du 15% på Klubbhusets sortiment, (gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra kampanjer).

OBS! Koden är giltig 1 månad efter att vi mottagit din anmälningsavgift och den är personlig.

Camptröja ingår. Ange storlek i anmälan.

Pris: 945 kr/person (795 kr/person för dig som medlem i Sävsjö IBK)

* Villkor för anmälan: Din anmälan bekräftas när betalningen är registrerad hos oss. Vid skada eller sjukdom efter den 8 september 2024 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger pga för få anmälda, alternativt yttre omständigheter såsom nya restriktioner i samhället som gör att inte lägret kan genomföras, betalas hela deltagaravgiften tillbaka.