TEMA: MÅLVAKT 

Falkenberg

Den 7 juni kommer vi till Kattegatthallen, Falkenberg för en heldag med målvaktsspelet i fokus. Du som målvakt kommer få chansen att jobba igenom grunderna i ditt spel samt få tips och råd att ta med dig till andra halvan av försäsongen och den kommande säsongens träningar och matcher.

Du kommer få träna under ledning av Tobias Möller och Amanda Hill som är våra målvaktsinstruktörer.

Tobias är utbildad målvaktstränare i svensk innebandys utbildningsmodell. Sen 2021 har han varit med och byggt upp Fagerhult Goalie Camp till att bli en av landets största camper för innebandymålvakter. Till vardags tränar han målvakterna i allsvenska Fagerhult Habo IB där han blandat jobbar med supertalangen Alvin Eckert som blev uttagen i All Star Team i vinterns SDF-SM.

Amanda är för många målvakter känd för sina många säsonger i SSL med KAIS Mora IF och svenska landslaget. Meritlistan innehåller bl a VM-guld och utnämningen som Årets målvakt i SSL 2018/2019. Med meriterna kommer också mängder av erfarenheter från att ha gått hela vägen från ungdom till elit och hur man kan jobba med att utveckla målvaktsspelet under resans gång.

Upplägg

Plats: Kattegatthallen, Falkenberg
Datum: 7 juni
Tider: Incheckning 09:30. Slut 15:00
Träningspass: 2 innebandypass á 75 minuter/pass + 1 pass med målvaktsfys
Teori: 1 teoripass á 30 minuter
Lunch: Ingår ej. Medtag egen mat.
Antal: Max 12 målvakter per grupp.
För vem: Ungdomsmålvakter på röd och svart nivå samt seniorer. Vi kommer dela upp deltagarna i grupper baserat på ålder och kommer ha minst 2 grupper och som mest 3.
Pris: Endast 795 kr/person

Innehåll:
Grundpositioner
Förflyttningar
Närspel
Utkast
Målvaktsfys

Välkommen med din anmälan.